Show simple item record

dc.contributor.authorСимеонов, Симеон
dc.date.accessioned2020-06-12T09:22:30Z
dc.date.accessioned2020-06-12T09:22:31Z
dc.date.available2020-06-12T09:22:30Z
dc.date.available2020-06-12T09:22:31Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn1313-6542
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10610/4282
dc.description.abstractВ статията се изясняват основните специфики на туриста, предприемащ кулинарно туристическо пътуване, и се прави анализ на етапите за вземане на решение за туристическо пътуване с фокус върху изграждане профила на кулинарния турист. Основна цел в изследването е многоизмерността на поведението на кулинарния турист. С оглед по-пълното му характеризиране са изведени основните отличителни черти, формиращи неговия профил. В резултат на това се изяснява защо и как се взема решение за потреблението на кулинарния продукт, което стои в основата на кулинарния туризъм.bg_BG
dc.publisherTsenov Publishing HouseEN_en
dc.relation.ispartofseries15;22
dc.subjectкулинарен туризъмbg_BG
dc.subjectкулинарен туристbg_BG
dc.subjectхраненеbg_BG
dc.subjectгастрономияbg_BG
dc.subjectпрофил на туристаbg_BG
dc.titleСПЕЦИФИКА НА ТУРИСТА ПРАКТИКУВАЩ КУЛИНАРЕН ТУРИЗЪМbg_BG
dc.typeArticlebg_BG


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record