• English
    • български
  • български 
    • English
    • български
  • Вход
Преглед на Публикация 
  •   Начало
  • Студии
  • Годишен алманах научни изследвания на докторанти
  • Преглед на Публикация
  •   Начало
  • Студии
  • Годишен алманах научни изследвания на докторанти
  • Преглед на Публикация
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

BUTCHERS SCHEDULING MODEL EXAMINATION BY TIME STUDY OBSERVATIONS

Thumbnail
Изглед/Отваряне
3e44af7932b0f7669588a230126e4b0c.pdf (877.1Kb)
Дата
2019
Автор
Güney, Emre
Metadata
Показване на пълна информация на публикация
Резюме
The study examines the workforce management and the scheduling model in the meat department of the grocery retail company to evaluate an opportunity to increase efficiency. The work structure of the butchers has been observed and according to the time study guideline based on work structures, twelve-time studies conducted in different stores to evaluate the current working methodologies. New scheduling approach created according to sales correlation, seniority of the employee and empirical data obtained from the time studies. Before and after analysis have been conducted based on the scheduling approaches. Thus, new approach leveraged the company sales by 7 % increase.
URI
http://hdl.handle.net/10610/4283
Collections
  • Годишен алманах научни изследвания на докторанти

Контакти | Обратна връзка
 

 

Разлистване

В цялото хранилищеРаздели & колекцииПо дата на издаванеАвториЗаглавияТемиТази колекцияПо дата на издаванеАвториЗаглавияТеми

Моята регистрация

ВходРегистриране

Контакти | Обратна връзка