Показване на основна информация на публикация
ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ УСЛУГИ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО КАТО СРЕДСТВО ЗА ПОВИШАВАНЕ НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ
dc.contributor.author | Кадиева, Снежина | |
dc.contributor.author | Kadieva, Snejina | |
dc.date.accessioned | 2016-06-10T13:12:41Z | |
dc.date.available | 2016-06-10T13:12:41Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.issn | 1311-9206 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10610/2413 | |
dc.description.abstract | В статията се разглеждат същността, особеностите и класификацията на допълнителните услуги в хотелиерството. Изтъква се тяхната роля и значение за добавянето на стойност към хотелиерския продукт и за повишаване на удовлетвореността на клиентите. Отделено е специално внимание на съвременните аспекти при предлагането на допълнителните услуги. Поставен е и акцент върху влиянието на дигиталните технологии за иновациите при предлагането на допълнителните услуги в съвременното хотелиерство. The article aims at examining the nature, characteristics and classification of additional services in the hospitality industry. Their role and importance for adding value to the hotel product and increasing customer satisfaction are outlined. Special attention is paid to the modern aspects in offering additional services. The emphasis is on the effect of introducing digital technology on innovation when offering additional services in the modern hospitality business. | bg_BG |
dc.publisher | АИ "Ценов" | bg_BG |
dc.subject | основни и допълнителни услуги в хотелиерството | bg_BG |
dc.subject | характеристики на допълнителните услуги | bg_BG |
dc.subject | класификация | bg_BG |
dc.subject | нови аспекти при предлагането на допълнителни услуги | bg_BG |
dc.subject | basic and additional hotel services | bg_BG |
dc.subject | additional services characteristics | bg_BG |
dc.subject | classification, new aspects in offering additional services | bg_BG |
dc.title | ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ УСЛУГИ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО КАТО СРЕДСТВО ЗА ПОВИШАВАНЕ НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ | bg_BG |
dc.title.alternative | АDDITIONAL SEVICES IN HOSPITALITY AS A TOOL FOR ENHANCING CUSTOMER SATISFACTION | bg_BG |
dc.type | Article | bg_BG |