Show simple item record

dc.contributor.authorСтанев, Явор
dc.date.accessioned2019-01-13T18:14:35Z
dc.date.accessioned2019-01-13T18:14:35Z
dc.date.available2019-01-13T18:14:35Z
dc.date.available2019-01-13T18:14:35Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn1311-9206
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10610/4041
dc.description.abstractНастоящата разработка е резултат от провеждането на седемгодишен реален експеримент, който продължава и в момента и в хода на който се изправихме пред множество предизвикателства. Разгледани са основните моменти при изграждане на земеделско стопанство, чиято основна дейност е производството на качествени пчелни продукти. В статията се съпоставят двата основни типа земеделско производство – конвенционалното и биологичното. Представени са както техните достойнства, така и слабите им страни. Всички данни и показатели кореспондират с реални цени и резултати. Изследването е насочено изцяло към практиката и цели да покаже на младите хора в България, че могат да се реализират и развиват по родните си места, вместо да търсят препитание в големите градове или в чужбина.bg_BG
dc.publisherTsenov Publishing HouseEN_en
dc.relation.ispartofseries4;3
dc.subjectпредприемачествоbg_BG
dc.subjectбиологично земеделиеbg_BG
dc.subjectпчеларствоbg_BG
dc.subjectикономическа ефективностbg_BG
dc.subjectсрок на откупуванеbg_BG
dc.titleПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО КАТО ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАЕТОСТ (САМОЗАЕТОСТ) И РАЗВИТИЕ НА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯbg_BG
dc.typeArticlebg_BG


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record