Show simple item record

dc.contributor.authorВергилова, София
dc.contributor.authorVergilova, Sofiya
dc.date.accessioned2016-06-17T10:29:44Z
dc.date.available2016-06-17T10:29:44Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn1313-6542
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10610/2715
dc.description.abstractСпецифичните географски и климатични характеристики, както и хилядолетните традиции в лозарството и винарството в страната ни са безспорни предпоставки за производство на висококонкурентни продукти и тяхната търговия в България и по света. Интернационализацията на фирмите от винарската промишленост се дължи на умението на предприемачите да се възползват от появилите се възможности и да използват силните си страни и опитите да се преодолеят трудностите и заплахите, възпрепятстващи международната дейност. The specific geographical and climatic characteristics as well as the ancient traditions of viticulture and winemaking in our country are indisputable prerequisites for the production of highly competitive products and their trade in Bulgaria and worldwide. The internationalization of companies in the wine industry is a result of the ability of entrepreneurs to take advantage of the best opportunities and use their strengths and attempts to overcome the difficulties impeding international activities.bg_BG
dc.publisherАИ "Ценов"bg_BG
dc.relation.ispartofseries10;6
dc.subjectфирмена интернационализацияbg_BG
dc.subjectлозарство и винарствоbg_BG
dc.subjectSWOT анализbg_BG
dc.subjectcorporate internationalizationbg_BG
dc.subjectViticulture and Enologybg_BG
dc.subjectSWOT analysisbg_BG
dc.titleSWOT АНАЛИЗ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА ФИРМИТЕ ОТ ВИНАРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ В БЪЛГАРИЯbg_BG
dc.title.alternativeA SWOT ANALYSIS OF THE INTERNATIONALIZATION OF THE WINE INDUSTRY FIRMS IN BULGARIAbg_BG
dc.typeArticlebg_BG


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record