Search
Now showing items 1-4 of 4
Генезис и еволюция на ревеню мениджмънта на ресторантьорския бизнес
(Tsenov Publishing House, 2021)
В изследването са засегнати въпросите, свързани с развитието на ревеню мениджмънта в сферата на услугите, и по-специално тези, отнасящи се до предизвикателствата и възможностите, които предлага в ресторантьорския бизнес. ...
Технологиите в подкрепа на ревеню мениджмънта на ресторантьорския бизнес
(Tsenov Publishing House, 2022)
Проучването разглежда въпроси, свързани с прилагането на технологични решения в управлението на приходите, които подпомагат справяне с предизвикателствата и усъвършенстване на възможностите на ресторантьорския бизнес. Цел ...
Технологиите в подкрепа на ревеню мениджмънта на ресторантьорския бизнес
(Tsenov Publishing House, 2022)
Проучването разглежда въпроси, свързани с прилагането на технологични решения в управлението на приходите, които подпомагат справяне с предизвикателствата и усъвършенстване на възможностите на ресторантьорския бизнес. Цел ...
Меню инженеринг – инструмент за приложение на ревеню мениджмънт в ресторантьорския бизнес
(Tsenov Publishing House, 2022)
Целта на разработката е да се систематизират моделите за анализ на менюто за ресторантьорски бизнес и да се приложи подходящ инструментариум, на базата на който да се осъществи меню инженеринг като инструмент за максимализиране ...